Λειτουργία Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Κ.Υ. Καλαμπάκας

29 Αυγούστου, 2016 10:51 Επιμέλεια: /

skiftas kentro igeias_DCE

Επειδή από ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα και βάση σχετικού εγγράφου του Γ.Ν. Τρικάλων υπήρξε ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των Μικροβιολογικών Εργαστηρίων των Κ.Υ. Τρικάλων, θα ήθελα να ενημερώσω ότι και τα προηγούμενα χρόνια αλλά και τώρα στο Κ.Υ.Καλαμπάκας γίνονται κανονικά οι απαραίτητες εξετάσεις αίματος και αυτό οφείλεται στο γεγονός ο Όμιλος «Υγεία» πριν ένα χρόνο αλλά και η Ιερά Μονή Βαρλαάμ για μία ακόμη φορά φρόντισαν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα αντιδραστήρια για την απρόσκοπτη λειτουργία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου μας, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε και εκ μέρους των πολιτών μας για μια ακόμη φορά.

Πρέπει λοιπόν οι ασθενείς που προσέρχονται στο Κ.Υ. να γνωρίζουν ότι χωρίς ταλαιπωρία γίνονται οι απαραίτητες Μικροβιολογικές Εξετάσεις.

 

         ο Συντονιστής Διευθυντής 

                                                 του Π.Ε.Δ.Υ-Κ.Υ.Καλαμπάκας

 

                                                  ΜΑΝΘΟΣ  ΣΩΤ. ΣΚΥΦΤΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.