Λύση στο πρόβλημα

5 Ιουνίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

simboylio ypoloipa themata 1_DCE

Δεν ξέρω αν η δημοτική αρχή δεν το βλέπει ή κάνει  πως δεν το βλέπει αλλά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου οφείλει να το αντιμετωπίσει άμεσα πριν έχουμε κανένα ατύχημα .

Στην προχθεσινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου  είχαμε ακόμα μια πτώση από καρέκλα λόγω σπασίματός της με το φαινόμενο να επαναλαμβάνεται και ουδείς από τους υπεύθυνους να μην  αναλαμβάνει πρωτοβουλία να πετάξει εκτός αιθούσης τις πλαστικές καρέκλες και να τοποθετήσει  έδρανα .

Το ίδιο πρόβλημα είχαμε  τις προάλλες  και στην αίθουσα  «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» . Δε λέω , η οικονομική συγκυρία είναι δύσκολη αλλά επιτέλους ας μην κάνει ο δήμος  μια εκδήλωση , ή ένα τραπέζι και ας  διαμορφώσει κατάλληλες συνθήκες σε δύο αίθουσες που χρησιμοποιούνται συχνά και , εν πολλοίς , είναι η βιτρίνα   μας ως δήμος και ως περιοχή .

Ειδάλλως  να καθόμαστε κατάχαμα σταυροπόδι ή να κάνουμε ραδιοέρανο για να εξασφαλίσουμε  την αναγκαία δαπάνη .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.