Λίλα Νάνη – Μπαντέκα: Αποκριάτικες εκδηλώσεις κοντά στη παράδοση θα είναι οι φετινές εκδηλώσεις – Κανονικά και φέτος το κυνήγι του χαμένου Θησαυρού

10 Φεβρουαρίου, 2016 10:16 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Προετοιμασία για τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησε ο Δήμος Καλαμπάκας αφού πλέον μας απομένει ένας μήνας περίπου πριν το τριήμερο της αποκριάς.

Ήδη χθες με ανακοίνωσή του ο Δήμος κάλεσε τους Συλλόγου αλλά και όσους θέλουν να συμμετέχουν στην εκδηλώσεις.

Σε συνέντευξή της στο Ράδιο Σταγών η Αντιδήμαρχος κυρία Λίλα Νάνη – Μπαντέκα τόνισε πως οι φετινές εκδηλώσεις θα είναι κοντά στη παράδοση μας. Σκοπός μας είναι ο κόσμος να βγει έξω και να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις ενώ οι επισκέπτες να έχουν έναν λόγο περισσότερο να μείνουν στη πόλη μας.

Θέλουμε οι εκδηλώσεις που θα παρακολουθήσουν αυτοί που θα έρθουν να μην έχουν δει κάτι παρόμοιο στο τόπο του.

Όπως υπογράμμισε θα γίνει κανονικά και φέτος το κυνήγι του χαμένου Θησαυρού ενώ την Κυριακή της αποκριάς θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση όπου θα περιέχει χορό, τραγούδια και διάφορα εδέσματα.

Κλείνοντας είπε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Καθαρά Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα παραδοσιακά κούλουμα τόσο στη Καλαμπάκα όσο και στους Οικισμούς του Δήμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Για το ΞΕΝΙΑ που ο δήμος για την αξιοποίησή του πλήρωσε δυο μελέτες θα λειτουργήσει και φέτος ως «Κέντρο Διανομής φασολάδας».
    Περικλή για το Καστράκι κάνε κουμάντο……για να μην γίνει της Αύρας.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.