Λίλα Νάνη – Μπαντέκα: Αποκριάτικες εκδηλώσεις κοντά στη παράδοση θα είναι οι φετινές εκδηλώσεις – Κανονικά και φέτος το κυνήγι του χαμένου Θησαυρού

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
10 Φεβρουαρίου 2016, 10:16

Προετοιμασία για τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησε ο Δήμος Καλαμπάκας αφού πλέον μας απομένει ένας μήνας περίπου πριν το τριήμερο της αποκριάς.

Ήδη χθες με ανακοίνωσή του ο Δήμος κάλεσε τους Συλλόγου αλλά και όσους θέλουν να συμμετέχουν στην εκδηλώσεις.

Σε συνέντευξή της στο Ράδιο Σταγών η Αντιδήμαρχος κυρία Λίλα Νάνη – Μπαντέκα τόνισε πως οι φετινές εκδηλώσεις θα είναι κοντά στη παράδοση μας. Σκοπός μας είναι ο κόσμος να βγει έξω και να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις ενώ οι επισκέπτες να έχουν έναν λόγο περισσότερο να μείνουν στη πόλη μας.

Θέλουμε οι εκδηλώσεις που θα παρακολουθήσουν αυτοί που θα έρθουν να μην έχουν δει κάτι παρόμοιο στο τόπο του.

Όπως υπογράμμισε θα γίνει κανονικά και φέτος το κυνήγι του χαμένου Θησαυρού ενώ την Κυριακή της αποκριάς θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση όπου θα περιέχει χορό, τραγούδια και διάφορα εδέσματα.

Κλείνοντας είπε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Καθαρά Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα παραδοσιακά κούλουμα τόσο στη Καλαμπάκα όσο και στους Οικισμούς του Δήμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

  • ΟΧΙάς

    Για το ΞΕΝΙΑ που ο δήμος για την αξιοποίησή του πλήρωσε δυο μελέτες θα λειτουργήσει και φέτος ως «Κέντρο Διανομής φασολάδας».
    Περικλή για το Καστράκι κάνε κουμάντο……για να μην γίνει της Αύρας.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .