Λίλα Μπαντέκα – Νάνη: Ο κ. Αλέκος πρέπει κάποια στιγμή να σπάσει ‘αυγά’ και να σταματήσει να κρύβεται

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
22 Ιανουαρίου 2020, 11:50

Συνέντευξη στο ράδιο Σταγών παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης η Δημοτική Σύμβουλος κα Λίλα Μπαντέκα – Νάνη.

Η κα Μπαντέκα αναφερόμενη στους πρώτους μήνες που πέρασαν με την νέα Δημοτική Αρχή, αναρωτήθηκε αν κάποιος Καλαμπακιώτης έχει δει το όραμα που έκαναν λόγο προεκλογικά ο κ. Αλέκος και η ομάδα του.

Είναι  δικαίωμα τους είπε να αλλάξουν την δομή του Δήμου και τους υπαλλήλους, αλλά όταν αναλαμβάνεις και μέσα στον πρώτο μήνα αλλάζεις 15 άτομα και έχεις μετά το θράσος να έρχεσαι στο Δημοτικό Συμβούλιο και να λες παραλάβαμε έναν Δήμο μπάχαλο,αυτό δεν σε τιμά.

Αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να λειτουργήσει ο Δήμος όταν αλλάζει τόσα άτομα; Είναι λογικό είπε να υπάρχει χάος στον Δήμο.

Ο κόσμος είπε έστειλε κάποιους ανθρώπους εκεί που τους έστειλε με την ψήφο του, και ο Δήμαρχος ήρθε για να τους δώσει την θέση που τους έδωσε, οπότε είναι φυσιολογικό οι εκλεγμένοι του Αλέκου να έχουν πρόβλημα μαζί τους.

Υπογράμμισε πως είτε μας αρέσει είτε όχι όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας, όπως και ο κ. Αλέκος. Αν αισθάνεται δικαιωμένος είπε, από τις επιλογές του, το ξέρει μόνο εκείνος. Τον δικαιώνουν όμως; Αναρωτήθηκε.

Έχουμε ανθρώπους του Δημάρχου να λένε κάποια πράγματα και ο Δήμαρχος να κρύβεται και να μην παίρνει θέση. Δεν γίνεται να έχουν δίκιο όλοι είπε, πρέπει να επιλέξει κάποια στιγμή και να σπάσει αυγά.

Αναφερόμενη στην προεκλογική περίοδος είπε πως δεν ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος.

Όσον αφορά τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τον διάκοσμο, χαρακτήρισε καλή ιδέα την φάτνη, ήταν όμορφος ο διάκοσμος αλλά θα περίμενε να τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα λαμπιόνια που υπήρχαν. Βέβαια αυτά είναι θέμα γούστου είπε. Για τις εκδηλώσεις τόνισε πως, τις ίδιες εκδηλώσεις είχαν κάνει και τα προηγούμενα χρόνια, μένει στην προσπάθεια και στάθηκε στην μη προβολή των ταινιών όπου υπογράμμισε πως για να προβληθούν θα πρέπει πρώτα να πληρωθούν.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .