Λίγο ευαισθησία δεν βλάπτει

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
31 Μαΐου 2016, 11:48

Το ότι είμαστε Λαός απείθαρχος και αυτοκαταστροφικός φαίνεται από τις πράξεις μας.

Πως αλλιώς μπορεί να αιτιολογήσει κάποιος το σκουπιδομάνι που υπάρχει σε ρέματα και πλαγιές σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Νομού.

Πριν από δύο ημέρες πέρασα από τον οδικό κύκλωμα Τρίκαλα – Περτούλι – Καλαμπάκα και διαπίστωσα με μεγάλη λύπη , ότι το φυσικό στολίδι του Νομού δεν το προσέχουμε.

Υπάρχουν κάποιοι από εμάς που στην διασταύρωση  προς τον Οικισμό ¨Βλάχα¨ του δρόμου Ελάτη – Λιβάδια Περτουλίου , υπάρχει μια ρεματιά που έχει γεμίσει με σκουπίδια και διάφορα αντικείμενα που εμείς οι ίδιοι πετάμε.

Λίγο πιο πάνω στην διασταύρωση προς την Χρυσομηλιά , δίπλα στον δρόμο και ανάμεσα στο ελατόδασος  , αντίκρισα την ίδια εικόνα .

Διερωτάται κάποιος πως είναι δυνατόν αυτό το μοναδικό φυσικό κάλος να το καταστρέφουμε με τα σκουπίδια μας και τα περισσεύματα μας .

Και να τονίσουμε  πως δεν φταίει ο Δήμος   που συμβαίνει αυτό αλλά εμείς οι ίδιοι που δεν αγαπάμε και δεν προστατεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και την ζωή των παιδιών μας.

Παρ’  όλα αυτά   η Υπηρεσία καθαριότητας  του Δήμου Πύλης όπου ανήκει η περιοχή , ας μεριμνήσει ώστε να καθαρίσει η περιοχή, έως ότου κάποιοι την ρυπάνουνε και πάλι.

blaxa skoypidia (3) blaxa skoypidia (2) blaxa skoypidia (1) blaxa skoypidia (5) blaxa skoypidia (4) blaxa skoypidia (7) blaxa skoypidia (6)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .