Λεωνίδας Κεραμίδας – Παρέμβαση για τα προβλήματα που υπάρχουν στους Οικισμούς του Δήμου Καλαμπάκας

22 Αυγούστου, 2016 12:11 Επιμέλεια: /

keramidas omilia 2_DCE

Στη γνωστοποίηση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Οικισμών του Δήμου Καλαμπάκας προχώρησε ο επικεφαλής της  Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμπάκας κ. Λεωνίδας Κεραμίδας.

Ο κ. Κεραμίδας τόνισε πως κάτοικοι της Γλυκομηλιάς τον ενημέρωσαν ότι στο χωριό έχει σπάσει εδώ και ημέρες ένας αγωγός νερού και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να τον φτιάξει. (Στην διάψευση των λεγομένων του κ. Κεραμίδα προχώρησε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γλυκομηλιάς κ. Ανδρέας Νταφέκης.)

Συνεχίζοντας ο κ. Κεραμίδας υπογράμμισε ότι είναι πλέον αναγκαίο να πραγματοποιηθεί ο δρόμος Αμπελοχώρι – Μαλακάσι ενώ κατήγγειλε ότι στο Ματονέρι υπάρχει Γκρέϊντερ χωρίς χειριστή.

Όλα αυτά είπε του τα μετέφεραν κάτοικοι των Οικισμών και αυτός με τη σειρά του τα γνωστοποιεί έτσι ώστε οι αρμόδιοι να προβούν σε λύσεις.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.