Λέει κάτι ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
8 Νοεμβρίου 2018, 08:12

Χωρίς την παρουσία  του επικεφαλής  της αξιωματικής  Αντιπολίτευσης Δημήτρη Σακελλαρίου συνεδρίασε χθες βράδυ το  Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ . Βέβαια ο άνθρωπος  είναι δικαιολογημένος μια  και βρίσκεται  σε  επίσημη αποστολή της Π.Ε.Δ  στο Λονδίνο όπου  αυτές τις μέρες  πραγματοποιείται η διεθνής τουριστική έκθεση World Travel Market (WTM) London 2018 , αλλά όπως και να το κάνεις η απουσία αυτήν ειδικά την περίοδο , είναι εμφανής .

Δεν ξέρω αν κάποιος από την Δημοτική του Ομάδα λειτούργησε ως αναπληρωτής του αλλά θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζουμε αν και ποιος είχε την αναπλήρωση . Κατά τ΄ άλλα και σε επίπεδο καθαρά προεκλογικό τώρα η Δ.ΟΜ της μείζονος Αντιπολίτευσης μάλλον δεν φαίνεται να ασχολείται  , πόσο μάλλον να τις καθορίζει , ενεργά με τις όποιες διεργασίες λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό που κυοφορείται η γέννηση της διάδοχης κατάστασης που θα εκπροσωπήσει τον χώρο της κεντροαριστεράς στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου .

Ούτως εχόντων εν  αναμονή των όποιων εξελίξεων  υπάρξουν και οι οποίες μάλλον δείχνουν να έχουν προδιαγράψει  το προεκλογικό σκηνικό σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο !!!

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .