Λέει κάτι ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
8 Νοεμβρίου 2018, 08:12

Χωρίς την παρουσία  του επικεφαλής  της αξιωματικής  Αντιπολίτευσης Δημήτρη Σακελλαρίου συνεδρίασε χθες βράδυ το  Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ . Βέβαια ο άνθρωπος  είναι δικαιολογημένος μια  και βρίσκεται  σε  επίσημη αποστολή της Π.Ε.Δ  στο Λονδίνο όπου  αυτές τις μέρες  πραγματοποιείται η διεθνής τουριστική έκθεση World Travel Market (WTM) London 2018 , αλλά όπως και να το κάνεις η απουσία αυτήν ειδικά την περίοδο , είναι εμφανής .

Δεν ξέρω αν κάποιος από την Δημοτική του Ομάδα λειτούργησε ως αναπληρωτής του αλλά θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζουμε αν και ποιος είχε την αναπλήρωση . Κατά τ΄ άλλα και σε επίπεδο καθαρά προεκλογικό τώρα η Δ.ΟΜ της μείζονος Αντιπολίτευσης μάλλον δεν φαίνεται να ασχολείται  , πόσο μάλλον να τις καθορίζει , ενεργά με τις όποιες διεργασίες λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό που κυοφορείται η γέννηση της διάδοχης κατάστασης που θα εκπροσωπήσει τον χώρο της κεντροαριστεράς στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου .

Ούτως εχόντων εν  αναμονή των όποιων εξελίξεων  υπάρξουν και οι οποίες μάλλον δείχνουν να έχουν προδιαγράψει  το προεκλογικό σκηνικό σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο !!!

 

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .