Λαθρομετανάστες: Τώρα και στη Καλαμπάκα

16 Απριλίου, 2016 08:09 Επιμέλεια: /

Xrysh_Augh_new_logo_1

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ξεχωρίζει  λόγω  μιας  ετερόκλητης ιδεολογικής επιληψίας που την διακρίνει,αλλά και για την ανικανότητα της,σε όλα τα θέματα,και κυρίως στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Δεν είναι μόνο οι απίστευτες κωλοτούμπες σε θέματα εφαρμογής των μνημονίων. Είναι και η απίστευτη εμμονή αυτής της κυβέρνησης, να θέλει να καταστήσει την Ελλάδα, ένα απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών και προσφύγων (κατά δήλωσή τους). Και η εμμονή αυτή υλοποιείται, αρχίζοντας από ιστορικά, η καίρια σημεία της χώρας.

Έτσι μετά την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο Φρούριο των Τρικάλων, στις Θερμοπύλες, κοντά στο ναύσταθμο του στόλου μας στον Σκαραμαγκά,και αλλού, ήρθε και η σειρά της Καλαμπάκας.

Το ότι η Καλαμπάκα αποτελεί λόγω των Μετεώρων, κέντρο θρησκευτικού (και όχι μόνο) τουρισμού, αφήνει παγερά αδιάφορους τους ιδεολογικά επιληπτικούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ότι η οικονομία της περιοχής στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον τουρισμό, δεν λαμβάνεται -απλά- υπόψιν. Το ότι η άνοδος της εγκληματικότητας, που παρατηρείται στις περιοχές όπου δημιουργούνται τέτοιου είδους καταυλισμοί, δεν αγγίζει καθόλου τους «επαγγελματίες» «ανθρωπιστές» . Άλλωστε, για όλους αυτούς που εφαρμόζουν χρόνια τώρα μνημόνια, η αξία,και η ποιότητα ζωής του Έλληνα, δεν έχει και μεγάλη σημασία.

Αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μέχρι πότε θα δέχεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας την δημιουργία, συνεχώς, νέων καταυλισμών αδιαμαρτύρητα;  Μέχρι πότε οι τοπικές κοινωνίες δεν θα ερωτώνται για αυτό το τεράστιο θέμα,που τους αφορά άμεσα; Μέχρι πότε θα επιβαρύνονται οι τοπικές κοινωνίες,με βάρη τα οποία δεν τους αναλογούν;

Γιατί δεν ξεκαθαρίζουν στους πολίτες -ξεκάθαρα- την θέση τους όλοι οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες;

Η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης είναι δεδομένη, και καλούνται όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.