Λαθροϋλοτομία

4 Μαρτίου, 2016 08:05 Επιμέλεια: /

paranomi ylotomia_DCE

Πρόγραμμα για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας  ανακοίνωσε η Δ/ση Δασών που μέσω αυτού επιχειρεί να πατάξει το φαινόμενο το οποίο  στην Ελλάδα , και ειδικότερα στις δασικές περιοχές ,  ενδημεί σε μορφή πρόκλησης .

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί ο κάθε Έλληνας να έχει ένα τσεκούρι ή ένα αλυσοπρίονο και να επιχειρεί κατά το δοκούν γιατί έτσι καταστρέφεται όχι μόνο η χλωρίδα αλλά και η πανίδα που και τα δύο μαζί συναποτελούν το οικοσύστημα μέρος του οποίου είναι και ο άνθρωπος άσχετα αν αυτός ,  με την  χρήση  της τεχνολογίας , επιχειρεί να το εντάξει να υπηρετήσει τις δικές του ανάγκες !!! ας ελπίσουμε πως κάτι θα γίνει  προς την κατεύθυνση αυτή .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.