Λαογραφικό Μουσείο της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

17 Φεβρουαρίου, 2016 11:39 Επιμέλεια: /

DSCF4669_DCE

Στη δημιουργία ενός Λαογραφικού Μουσείου προχώρησαν οι μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Για τη δημιουργία του Μουσείου εργάστηκαν η εκπαιδευτικός κυρία Θεοδώρα Γραμμάτη με τους μαθητές της Β΄Τάξης αλλά και τους γονείς των παιδιών.

Το Μουσείο θα λειτουργήσει σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να το επισκεφτεί και να θαυμάσει από κοντά την δουλειά των παιδιών.

Όπως τόνισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Πινιάρας, τα παιδιά μαζί με την δασκάλα τους ετοίμασαν και έφεραν εις πέρας την υλοποίηση του Μουσείου με πολύ μεράκι και αγάπη σε αυτό που έκαναν.

Χωρίς τη συμμετοχή των παιδιών δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα.

Σκοπός του Μουσείου είναι να δούνε τα παιδιά από κοντά αλλά και να μάθουν τα εργαλεία και τα σκεύη που χρησιμοποιούσε ο λαός μας κατά το παρελθόν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.