Λαμπρή υποδοχή των Αχράντων Παθών στη Καλαμπάκα

21 Απριλίου, 2016 19:07 Επιμέλεια: /

DSCF7255

Με μία λαμπρή υποδοχή κατέφθασαν τα Άχραντα Πάθη του Σωτήρος Χριστού, στην Καλαμπάκα και τον  Ι. Μητρ. Ναού Αγ. Βησσαρίωνος.

Τα Άχραντα Πάθη, που σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελούνται από τεμάχιο Τίμιου Ξύλου, τεμάχιο από τον Ακάνθινο Στέφανο, τεμάχιο από την Ιερά Χλαμύδα, τεμάχιο από τον Ιερό Σπόγγο, λαξευμένο μάρμαρο από τον Πανάγιο Τάφο, καθώς και μέρος από την πλεξίδα του Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστού, παρέλαβε στα προπύλαια του Ι.Ναού από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Νήφων ο Σεβασμιώτατος ο Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος.

Η έλευση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχλάκη,του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη, του Ιερού Κλήρου, Μοναχών και Λαίκών και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Εσπερινός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
7:30 -9:30 Θ. Λειτουργία των Προηγιασμένων
11:00 Ιερό Ευχέλαιο
17:00 Ιερά Παράκλησις στον Ιησού Χριστό και Χαιρετισμοί στον Τ. Σταυρό.
20:30 Ιερά Αγρυπνία -Ψάλλει ο Βυζαντινός Χορός «ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟ ΨΑΛΤΗΡΙ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
7:30 – 9:30 Όρθρος -Θ. Λειτουργία
11:00 Ιερά Παράκλησις στον Ιησού Χριστό
18:30 Εσπερινός Σαββάτου και Αναχώρησις των «ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΠΑΘΩΝ»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.