Λαϊκό-δημοτικό γλέντι του ΚΚΕ στην Καλαμπάκα

24 Ιανουαρίου, 2016 00:03 Επιμέλεια: /

kke (30)_DCE

Οι  Οργανώσεις του ΚΚΕ στο δήμο Καλαμπάκας   , διοργάνωσαν   γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα με πολύ κέφι και χορό στο κατάστημα «Δίας» στην Καλαμπάκα(έναντι ξενοδοχείου Διβάνη) . Σκοπός της βραδιάς ,πέρα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση , ήταν και η πολιτική παρέμβαση   του Κόμματος. Γι’ αυτό στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία από το Θανάση Τσιάμη , στέλεχος του ΚΚΕ.   Την «ευθύνη» της διασκέδασης είχαν αναλάβει με την ανιδιοτελή τους προσφορά επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες μουσικοί , «δοκιμασμένοι» σε ανάλογες εκδηλώσεις  , που ανέβασαν το κέφι κατακόρυφα, ενώ υπήρχε  και πλούσια λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Όπως τόνισε ο Θανάσης  Τσιάμης , είναι πια σε όλους φανερό ότι κήρυξαν τον πόλεμο στη μικρομεσαία αγροτιά της χώρας. Σήμερα, η νέα επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα νέα βάρβαρα μέτρα που παίρνει σε βάρος και της φτωχομεσαίας αγροτιάς, στο όνομα της αντιμετώπισης της κρίσης, καθώς και η νέα ΚΑΠ 2014-2020 θα οδηγήσει και άλλους φτωχομεσαίους αγρότες στο ξεκλήρισμα.

Οι αποζημιώσεις που δόθηκαν για τις ζημιές που υπέστησαν οι κτηνοτρόφοι από τις ζωονόσους (ευλογιά, καταρροϊκό πυρετό κλπ.)  μέχρι σήμερα αποτελούν κοροϊδία και εμπαιγμό και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τις πραγματικές απώλειες σε εισόδημα και ζωικό κεφάλαιο.

Οι αγρότες πρέπει να γυρίσουν την πλάτη τους στο γνωστό θέατρο που θα ακολουθήσει μετά τις νέες πλημμύρες που σημειώθηκαν και με πρωταγωνιστές κυβερνητικούς βουλευτές πρώην και νυν και της περιφέρειας, με επισκέψεις «επιτόπου», με θεαματικές κατακλύσεις και χιλιοειπωμένες υποσχέσεις. Και να θέσουν ψηλά στην ατζέντα των αιτημάτων τους τη σύγχρονη αποτελεσματική θωράκιση του νομού μας.

Για τη φτωχομεσαία αγροτιά δύο δρόμοι υπάρχουν, η επιλογή είναι υπόθεση του καθενός, αλλά και συνολικά του κινήματος.

Ή θα σκύψουν το κεφάλι στη μοιρολατρία και την υποταγή στους ψεύτικους μονόδρομους, στην τρομοκρατική ιδεολογική επίθεση των ΜΜΕ των εφοπλιστών και βιομηχάνων.

Ή θα σηκώσουν ανάστημα, διδαγμένοι από το αγωνιστικό παρελθόν να διεκδικήσουν αυτά που θα τους ανακουφίσουν, αλλά ταυτόχρονα να πολεμήσουν τον πραγματικό ένοχο, τα μονοπώλια, να έρθουν σε ρήξη, για τη συνολική ανατροπή των πολιτικών που τα στηρίζουν.

Η πρόταση του ΚΚΕ μπορεί και πρέπει να γίνει υπόθεση της ίδιας της εργατικής τάξης, της φτωχομεσαίας αγροτιάς, των αυτοαπασχολουμένων.

Να βγει από το περιθώριο ο λαός και να γίνει ο ίδιος και το κίνημά του πρωταγωνιστής των κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων για τη συγκρότηση της λαϊκής συμμαχίας, την κατάκτηση της λαϊκής εξουσίας…

kke (32)_DCE kke (31)_DCE kke (30)_DCE kke (29)_DCE kke (28)_DCE kke (27)_DCE kke (26)_DCE kke (25)_DCE kke (24)_DCE kke (23)_DCE kke (22)_DCE kke (20)_DCE kke (19)_DCE kke (18)_DCE kke (17)_DCE kke (16)_DCE kke (15)_DCE
kke (13)_DCE kke (12)_DCE kke (11)_DCE kke (10)_DCE kke (9)_DCE kke (8)_DCE kke (7)_DCE kke (6)_DCE kke (5)_DCE kke (4)_DCE kke (3)_DCE kke (2)_DCE kke (1)_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.