Λαϊκή Ενότητα Τρικάλων

2 Σεπτεμβρίου, 2015 12:00 Επιμέλεια: /

laiki-enotita-sima-logotupo

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ιδρυτική συνέλευση της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) Τρικάλων, την Τρίτη 1/9. Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Κώστας Δελημήτρος π. βουλευτής Μαγνησίας της ΛΑ.Ε και ο Πάνος Κοσμάς μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Στην συνέλευση αναδείχθηκαν οι ευθύνες των μνημονιακών δυνάμεων ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ) για την κατάσταση εξαθλίωσης στην οποία έχει περιέλθει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και των δανειστών-τοκογλύφων της Ε.Ε και του ΔΝΤ.
Αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συνέχισης της πάλης στο δρόμο του ΟΧΙ και της συγκρότησης ενός μεγάλου αντιμνημονιακού μετώπου για την κατάργηση των μνημονίων και την διαγραφή του δημόσιου χρέους, για την κατάργηση του καθεστώτος της επιτροπείας και την κατάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας.
Συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν η εκλογική διακήρυξη και οι βασικές προγραμματικές αρχές που αφορούν στους στόχους της ΛΑ.Ε για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων με την αναγκαία διαγραφή του χρέους, την εθνικοποίηση της ΤτΕ και των άλλων τραπεζών καθώς και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας και των υποδομών, το σταμάτητα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της λεηλασίας του δημόσιου πλούτου.
Για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και για την ικανοποίηση των διεκδικήσεων του κινήματος σε σχέση με την αποκατάσταση των ΣΣΕ, την αύξηση μισθών και συντάξεων, την στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας, πρόνοιας, παιδείας. Την αναγκαία για την υλοποίηση φιλολαϊκής πολιτικής έξοδο από την ευρωζώνη και την αμφισβήτηση της αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην συνέλευση αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός και έγιναν προτάσεις πάνω στις προγραμματικές θέσεις και στην εκλογική διακήρυξη και την προεκλογική τακτική.
Στο τέλος της συνέλευσης συγκροτήθηκε η Συντονιστική Εκλογική Επιτροπή. Στα μέλη που συγκροτούσαν την προσωρινή συντονιστική επιτροπή, Χρήστο Αυγέρο, Δημήτρη Κάβουρα, Δημήτρη Καπέλα, Δημήτρη Μανίκα, Γιώργο Μπουκουβάλα, Γιάννης Παπαϊωάννου, Δημήτρη Παπαθανασίου και Δημήτρη Σαριγγαλά προστέθηκαν οι: Βασίλης Γεροδημόπουλος, Γιώργος Λεπενιώτης, Βαγγέλης Πέττας και Χρήστος Χασιώτης. Ορίστηκε νέα συνέλευση μελών για την Πέμπτη 4/9/2015, στον Μανδραγόρα, στις 8 το βράδυ, με θέματη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΛΑ.Ε.Τρικάλων

Τρίκαλα, 2/9/2015
Λαϊκή ενότητα Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.