Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμπάκα λόγω ύδρευσης

admin
admin
14 Ιανουαρίου 2019, 09:21

ΑΠΟΦΑΣ Ι ΖΟΥΜΕ

Την προσωρινή διακοπή κυκλ οφορίας οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 14/01/2019 μέχρι κα ι τ η ν Τετάρτη 23/01/2019 κατά τις ώρες από 07:30 ΄ – 15:30 ΄ των ημερών αυτών, στην οδό Τρικάλων και στο τμήμα μεταξύ της συμβολής αυτής με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την πλατεία Δημαρχείου.

-Τη ν α παγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτω ν, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα οχημάτων επί της οδού Τρικάλων στην Καλαμπάκα ( στο ρεύμ α από Τρί καλα προς Καλαμπάκα ) και στο τμήμα μεταξύ της συμβολής αυτής με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την πλατεία Δημαρχείου.

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 14/01/2019 μέχρι και την Τετάρτη 23/01/2019 κατά τις ώρες από 07:30 ΄ – 15:30 ΄ τω ν ημερών αυτώ ν, στις κάτωθι οδούς:

– Στην οδό Περικλέους στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Γ. Κονδύλη έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

– Στην οδό Σοφοκλέους στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Γ. Κονδύλη έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

– Στην οδό Σιδηροδρόμου στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Χ.Χατζηπέτρου έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

– Στην οδό Ομογ. Αμερικής στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Χ. Μάη έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων.

– Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στην Καλαμπάκα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Χ. Χατζηπέτρου έως διασταύρωση με την οδό Τρικάλων και

– Στο τμήμα της Δημοτικής οδού μεταξύ των οδών Τρικάλων με τη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Θ. Οικονόμου.

– Με μέριμνα και ευθύνη του υπεύθυνου των εργασιών, θα επιτρέπεται η διέλευση των Τουριστικών Λεωφορείων και Λεωφορείων του ΚΤΕΛ. Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία, ενώ η εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης αυτών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .