Κτηνοτρόφος από την Καλλιθέα Καλαμπάκας καταγγέλλει ότι πυροβόλησαν Αγελάδες του

22 Φεβρουαρίου, 2016 13:08 Επιμέλεια: /

agelada skagia_DCE

Ένα παράξενο γεγονός κατήγγελλε ένας Κτηνοτρόφος από το χωριό Καλλιθέα του Δήμου Καλαμπάκας ο Μιχαλόπουλος Χρήστος , πρώην Κοινοτάρχης .

Ο κος Μιχαλόπουλος εργάζεται και ως χειριστής μηχανημάτων σε διάφορους Δήμους για να συμπληρώσει το εισόδημα του.

Την περασμένη Παρασκευή τον ενημέρωσαν ότι μια Αγελάδα του ήταν νεκρή σε περιοχή που βρίσκεται  ανατολικά του χωριού του . Όταν πήγε διαπίστωσε ότι το ζώο είχε πυροβοληθεί με κυνηγητικό όπλο και με φυσίγγια μονόβολα  ( για μεγάλα ζώα ) στο κεφάλι.

Ενημέρωσε την αρμόδια του Κρατικού Κτηνιατρείου  όπου προσκόμισε και την σφαίρα που σκότωσε το μεγάλο ζώο.

Λίγο αργότερα διαπίστωσε ότι ακόμη μια αγελάδα ήταν πυροβολημένη στο κεφάλι αλλά με μικρότερα σκάγια . Μετρώντας τα ζώα του απουσιάζει ακόμη ένα που ο ίδιος θεωρεί ότι και αυτό είναι νεκρό.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία όπου ο κος Μιχαλόπουλος κατέθεσε μήνυσα κατ’  αγνώστων και ξεκίνησε η διαδικασία.

Ο Κτηνοτρόφος αποκάλυψε ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον δράστη και έχει καταθέσει στην Αστυνομία και η διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.