Κτηνωδία

11 Ιουνίου, 2016 08:09 Επιμέλεια: /

skylia-620x320_DCE

Ασφαλώς   και δεν μπορεί κανείς εχέφρων νους  και καμία κοινωνία ανθρώπων να ανεχθούν  την εικόνα  που κάνει το γύρο  του διαδικτύου  και αφορά έναν οδηγό  αγροτικού οχήματος να έχει δέσει με τριχιά και να σέρνει  ένα σκυλί  πάνω στην άσφαλτο . Πρόκειται πραγματικά  για κτηνωδία που δεν μπορεί  παρά να καταδικαστεί μετά βδελυγμίας .

Δεν ξέρω τι μπορεί να οδήγησε  τον συγκεκριμένο  οδηγό  σ΄ αυτήν του την πράξη  αλλά ότι και να συνέβη  καμία δικαιολογία δεν υπάρχει καθώς τέτοιες ενέργειες  δείχνουν  ότι τελικά  το  λεγόμενο  έλλογο ον , δεν είναι και τόσο έλλογο και πως έτσι όπως πάμε μάλλον θα αντιστραφούν οι ρόλοι καθώς τα ζώα έχουν πλιότερη λογική από τον άνθρωπο . Κρίμα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.