Κριτική αλλά και μπράβο

23 Νοεμβρίου, 2016 08:16 Επιμέλεια: /

papapoylios + xartopoyloy (1)_DCE

Έντονη κριτική άσκησε ο  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καλαμπάκας Γιάννης Παπαπούλιος στην συνάδελφό του επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Περιστέρας  Χαρτοπούλου αναφορικά με την ανακοίνωση που εξεδόθη και  σχετίζεται με την αλλαγή ονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας (Δήμος Μετεώρων) που συζητήθηκε την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών . Ο κ. Παπαπούλιος τόνισε ότι η ανακοίνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου σπεύδοντας  ωστόσο να  πιστώσει στα θετικά της Κυβέρνησης  την σύσταση της επιτροπής  Ονοματοδοσίας  κάτι που δεν κατέστη δυνατόν επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    O Παπαπούλιος ναι μεν παραδέχτηκε τα θετικά της κυβέρνησης, ήθελε δεν ήθελε μετά το stop του Ντινόπουλου. Προσπάθησε να ρίξει την μπάλα στις εξέδρες ρίχνοντας μπηχτή για τα 50.000 ευρώ που όντως είναι λίγα για τις φυσικές καταστροφές, δεν αναφέρθηκε στα εκατομμύρια που δόθηκαν για την γέφυρα. Μισή λέξη δεν άρθρωσε για τις τεράστιες ευθύνες της νυν δημοτικής αρχής που δεν είχε κάνει τίποτα για να τις αποφύγει.
    Τα περί δημοψηφίσματος της Πέρυ, τι να πω, το ΟΧΙ το έκαναν ΝΑΙ………….
    Η ουσία είναι ότι πάρθηκε μια σημαντική απόφαση, στο χέρι μας είναι πως θα την αξιοποιήσουμε,

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.