Κρίμα !!!

6 Νοεμβρίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

38632794_DCE

Ιστορία  ολάκερη η Αβερώφειος  Γεωργική Σχολή Λάρισας  καθώς η ίδρυσή της και λειτουργίας  της  εντάσσονταν  στο γενικότερο σχέδιο  παραγωγικής ανασυγκρότησης που δρομολογήθηκε  μεταπολεμικά  και στηρίζονταν στον πρωτογενή τομέα παίζοντας σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση των νέων αγροτών και της αγροτικής οικονομίας .

Εικόνα εγκατάλειψης  επικρατεί στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή Λάρισας  ισχυρίζεται  με ερώτηση  που κατέθεσε   στη Βουλή  για τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων  ο βουλευτής Λάρισας του Ποταμιού, κ. Κώστας Μπαργιώτας .

Και βέβαια δεν είναι τυχαίο αυτό καθώς όλες οι δομές που υποστήριζαν την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα βρίσκονται σε ανάλογη κατάσταση καθώς η Ελλάδα έχει μεταβληθεί από χώρα παραγωγής σε χώρα υπηρεσιών και κατανάλωσης με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία και την κοινωνία .

Μήπως πρέπει επιτέλους να επιστρέψουμε στις σταθερές βάσεις που στηρίζονταν παραδοσιακά η Ελληνική οικονομία ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.