Κρίμα! – Τίτλοι τέλους για την ιστορική ομάδα του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς

admin
admin
24 Αυγούστου 2016, 17:28

Μια ιστορική ομάδα της περιοχής μας αυτή του Άγιαξ Ασοροκκλησιάς έριξε απόψε τίτλους τέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του stagonsports μπορεί η τοπική μας ομάδα να δηλώθηκε κανονικά στο πρωτάθλημα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τη δούμε να αγωνίζεται κιόλας.

Χθες το βράδυ στο κρίσιμο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε μεγάλη συμμετοχή και πως οι παριστάμενοι δεν θα έφταναν έτσι ώστε να βγει η φετινή χρονιά χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα η μικρή ανταπόκριση του κόσμου κυρίως του χωριού φάνηκε και στην εκδήλωση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη βδομάδα.

Όλα αυτά οδήγησαν στην απόφαση, η ομάδα να μη κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα και σήμερα στη προπόνηση αυτό έγινε γνωστό στους παίχτες.

Η Ασπροκκλησιά  πλέον  ακολουθεί τις  υπόλοιπες ομάδες τις περιοχής μας οι οποίες  μετά από χρόνια παρουσίας στα τοπικά γήπεδα πλέον έχουν διαλυθεί.

Αυτό μάλλον θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους..

Το ρεπορτάζ του ajax-asprokklisias.blogspot.gr :
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΓΙΑΞ που κατά πάσα πιθανότητα θα γράψει την πιο μαύρη σελίδα στην σαραντάχρονη ιστορία του.

 

 Το θέμα της έκτακτης Γ.Σ. ήταν τόσο ένας μίνι οικονομικός απολογισμός όσο και η γενικότερη πορεία της ομάδας. Τα μέλη που παρευρέθηκαν ήταν δυστυχώς πολύ λίγα σε σχέση με την δυναμική του χωριού μας και την σοβαρότητα των θεμάτων -τα οποία ήταν γνωστά λίγο πολύ σε όλους εδώ και μέρες-.
 Έτσι, μετά τον οικονομικό απολογισμό που έδειξε πως η χρονιά είναι πολύ δύσκολο -έως αδύνατο- να βγει και να έχουν εξοφληθεί όλες οι υποχρεώσεις, η συζήτηση συνέχισε με θέμα το εάν η ομάδα μας θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει με δεδομένο πέρα από το οικονομικό σκέλος και την συμμετοχή της και στήριξης σε αυτήν, ανθρώπων του χωριού μας σε αγωνιστικό αλλά και εξαγωνιστικό επίπεδο…
 Μετά από πολύωρη κουβέντα στην οποία ακούστηκαν πολλές γνώμες από όλους όσους παρευρέθηκαν έγινε ψηφοφορία με την Γενική Συνέλευση να αποφασίζει πως η ομάδα θα πρέπει να διαλυθεί. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη όπως είναι φυσιολογικό, τα μέλη της διοίκησης, αφού τόνισαν πως οποιοδήποτε και να ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ήταν πολύ δύσκολο γι αυτούς να συνεχίσουν, παραιτήθηκαν.

 

 

 

 

 

 Ο επίλογος των εξελίξεων…
  Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, οι παράγοντες του ΑΓΙΑΞ βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Σαρακίνας όπου η ομάδα είχε αρχίσει την προετοιμασία της και ενημέρωσαν τους παίχτες και τον προπονητή για τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Πολλοί από τους παίχτες -αν όχι όλοι- τις επόμενες ώρες θα πάρουν τα δελτία τους και θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.
 Υπάρχει ελπίδα;
 Αυτό που πολλοί σίγουρα θα αναρωτιούνται μετά από όλα αυτά θα είναι σίγουρα το αν υπάρχει κάποια πιθανότητα-ελπίδα να συνεχίσει ο ΑΓΙΑΞ και την νέα χρονιά. Ελπίδες υπάρχουν, αφού η ομάδα είναι δηλωμένη κανονικά σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά είναι ελάχιστες. Κι αυτό γιατί υπάρχουν τα εξής δεδομένα: Διοίκηση δεν υπάρχει, άλλοι ενδιαφερόμενοι να εμπλακούν δεν βρέθηκαν ούτε χθες αλλά ούτε και στην πρώτη Γενική Συνέλευση πριν περίπου έναν μήνα, παίχτες σε λίγες ώρες δεν θα υπάρχουν αφού θα ζητήσουν τα δελτία τους για να βρουν ομάδα και ο χρόνος πιέζει, μιας και αρχές Σεπτέμβρη ο ΑΓΙΑΞ θα πρέπει να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .