Κώστας Τόλης : Δεν θα απαντήσω στην επιστολή Τούλα – Μπρέντα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Ιουνίου 2019, 11:46

¨Τα είπε χθες ο Δήμαρχος Μετεώρων Χρήστος Σινάνης  και δεν θα βάλουν την υπηρεσία μου στην μέση ¨, ήταν τα λόγια του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μετεώρων κου Κώστα Τόλη.

Η απάντηση του κ. Τόλη εδόθη με αφορμή την επιστολή των κκ. Τούλα και Μπρέντα ζητώντας  να ενημερωθούν για τις δηλώσεις Ακίνητης Περιουσίας που κατέθεσε ο Δήμος στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μετεώρων θεωρεί ότι οι δύο Σύμβουλοι πρέπει να απευθυνθούν στην πολιτική ηγεσία του Δήμου , αν και δεν έδειξαν ανάλογο ενδιαφέρον για την περιουσία του Δήμου , όταν καλέστηκαν να βοηθήσουν στην καταγραφή της περιουσίας του Δήμου και την ένταξή της   στο Κτηματολόγιο.

Τέλος δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα απαντήσει ο ίδιος στην επιστολή των κκ. Τούλα και Μπρέντα αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν στην όλη ιστορία για την διαμάχη που έχουν με τον Δήμαρχο κο Σινάνη , τις υπηρεσίες και τον ίδιο.

  • zapatas

    Μονο που εγινε αιτηση στο πρωτοκολλο και ειναι υποχρεωμενη η υπηρεσια να απαντησει βασει νομου, εκλεγμενοι συμβουλοι αλλωστε… μη το ξεχναμε!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .