Κώστας Σκρέκας: Άλλη μια φιέστα χωρίς σχέδιο ο Εθνικός Διάλογος για το Κυνήγι

31 Μαρτίου, 2016 14:55 Επιμέλεια: /

Σκρεκας

Ο Τομέαρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε στη 2η Συνάντηση του «Εθνικού Διαλόγου για το Κυνήγι», που ξεκίνησε αιφνιδιαστικά  το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις 10 Μαρτίου. Στην τοποθέτηση του ο κ. Σκρέκας άσκησε δριμύτατη κριτική στην τακτική της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου καθώς « ξεκίνησε  ένας διάλογος χωρίς πλαίσιο, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί το δογματικό και ιδεοληπτικό κομματικό ακροατήριο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές ανάγκες στο χώρο του κυνηγιού και οι επιθυμίες των ανθρώπων με άμεση εμπλοκή.Ο Αναπληρωτής Υπουργός ξεκαθάρισε πως ανοίγουν όλα τα ζητήματα σ’ αυτό τον διάλογο και σε μηδενική βάση, χωρίς να δώσει στρατηγική και περίγραμμα».

Ο κ. Σκρέκας καυτηρίασε το γεγονός πως για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση εμφανίζεται χωρίς θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις, να προσπαθεί απλώς να συγκεντρώσει απόψεις. Ο αρμόδιος Τομέαρχης της ΝΔ κάλεσε  την ηγεσία του Υπουργείου να καταθέσει έστω και τώρα το σχεδιασμό της  για το κυνήγι, σημειώνοντας  χαρακτηριστικά « Αναμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένη στρατηγική. Αναμένουμε τη σχετική τεκμηρίωση αυτής της στρατηγικής και των προτάσεων, προκειμένου να τοποθετηθούμε υπεύθυνα».

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.