Κώστας Ράντος προς Σακελλαρίου και Μπουτίνα :«Παλιά αμαρτία το έργο» κατασκευή «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας»

4 Σεπτεμβρίου, 2015 21:13 Επιμέλεια: /

_DSC8336_DCE

Το δημοτικό συμβούλιο κήρυξε έκπτωτη την εταιρεία «ΒΡΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ» από το έργο κατασκευή «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας» .

Στο θέμα αυτό ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακελλαρίου τόνισε τους οικονομικούς κινδύνους που ενέχει για τον δήμο η διαδικασία έκπτωσης καλώντας την δημοτική αρχή να εξετάσει το θέμα και να διασφαλίσει τα συμφέροντα του δήμου .

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν το λόγο έλαβε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Κώστας Ράντος ο οποίος χαρακτήρισε το έργο «παλιά αμαρτία των δημοτικών αρχών του κ. Μπουτίνα και του κ. Σακελλρίου» !!! Απαντώντας στον κ. Ράντο ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου τον κατηγόρησε ότι ο αντιδήμαρχος ήταν αντίθετος με το έργο αυτό από την πρώτη στιγμή και το πολέμησε .

Επίσης χορήγησε άδειες πωλητών λαϊκών αγορών σε παραγωγούς και αποδέχθηκε την οριστική ένταξη έργων της 3ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος LEADER (Άξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013) Ανάπλαση του Κέντρου Τ.Κ. Βασιλικής , ενέκρινε το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής των έργων : «Κατασκευή οδών,157 και 158 στα Ο.Τ. 243, 245 και 246 στην Καλαμπάκα» και «Ανακατασκευή Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Κερασιάς του Δήμου Καλαμπάκας» , ενέκρινε την εκμίσθωση αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Διάβας του Δήμου Καλαμπάκας και την διαδικασία απευθείας ανάθεση προμήθειας τροφίμων , ως και την τροποποίηση του προϋπολογισμού.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.