Κώστας Ράντος προς Σακελλαρίου και Μπουτίνα :«Παλιά αμαρτία το έργο» κατασκευή «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας»

admin
admin
4 Σεπτεμβρίου 2015, 21:13

Το δημοτικό συμβούλιο κήρυξε έκπτωτη την εταιρεία «ΒΡΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ» από το έργο κατασκευή «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας» .

Στο θέμα αυτό ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακελλαρίου τόνισε τους οικονομικούς κινδύνους που ενέχει για τον δήμο η διαδικασία έκπτωσης καλώντας την δημοτική αρχή να εξετάσει το θέμα και να διασφαλίσει τα συμφέροντα του δήμου .

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν το λόγο έλαβε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Κώστας Ράντος ο οποίος χαρακτήρισε το έργο «παλιά αμαρτία των δημοτικών αρχών του κ. Μπουτίνα και του κ. Σακελλρίου» !!! Απαντώντας στον κ. Ράντο ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σακελλαρίου τον κατηγόρησε ότι ο αντιδήμαρχος ήταν αντίθετος με το έργο αυτό από την πρώτη στιγμή και το πολέμησε .

Επίσης χορήγησε άδειες πωλητών λαϊκών αγορών σε παραγωγούς και αποδέχθηκε την οριστική ένταξη έργων της 3ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος LEADER (Άξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013) Ανάπλαση του Κέντρου Τ.Κ. Βασιλικής , ενέκρινε το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής των έργων : «Κατασκευή οδών,157 και 158 στα Ο.Τ. 243, 245 και 246 στην Καλαμπάκα» και «Ανακατασκευή Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Κερασιάς του Δήμου Καλαμπάκας» , ενέκρινε την εκμίσθωση αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Διάβας του Δήμου Καλαμπάκας και την διαδικασία απευθείας ανάθεση προμήθειας τροφίμων , ως και την τροποποίηση του προϋπολογισμού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .