Κώστας Φαμίσης – Ενωτική πορεία στο νέο κόμμα

2 Ιουνίου, 2017 19:20 Επιμέλεια: /

2

 – Ναι στο προσκλητήριο της κ.  Γεννηματά

 – Ενωτική πορεία στο νέο κόμμα

 – Όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς

Όλες οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς οφείλουν να ακολουθήσουν ενωτική πορεία για την δημιουργία του νέου κόμματος, κάτι που θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία και τα όποια συμφέροντα τους ακολουθούν.

Το μήνυμα αυτό έστειλε από τη Λάρισα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γεννηματά τονίζοντας ότι δεν θα έχουν καμία τύχη αυτές οι μεθοδεύσεις , στην ομιλία της σε πολιτική εκδήλωση και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τη  συμφωνία ντροπής, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Ναι στο προσκλητήριο της κ. Γεννηματά λέει και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης  στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις αυτή την πορεία η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην πολιτική σκηνή της χώρας όπως υπογραμμίζει.

Ο κ. Φαμίσης ήταν παρών στη Λάρισα όπου είχε σύντομη συνάντηση και συνομιλία με την Γεννηματά η οποία τον κάλεσε όπως και όλους τους συντρόφους να μεταφέρουν αυτό το μήνυμα ενότητας στη βάση και να δώσουν τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο.

Είναι επιτακτική ανάγκη σημειώνει ο κ. Φαμίσης να απομακρυνθούν το ταχύτερο όσοι με τις πολιτικές τους προχώρησαν στην εκχώρηση της διαχείρισης των οικονομικών του κράτους και την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας,  στην σύγχρονη  ιστορία μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.