Κώστας Αγοραστός: «Η ελευθερία, ο πολιτισμός και η δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται, θα θριαμβεύσουν»

15 Νοεμβρίου, 2015 17:46 Επιμέλεια: /

agorastos new

Μήνυμα συμπαράστασης στη Γαλλία έστειλε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός, έπειτα από τις φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους του Παρισιού και κατά τις οποίες δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν.

Στο μήνυμά του ο κ. Αγοραστός σημειώνει τα εξής: Η βάρβαρη επίθεση στο Παρίσι που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους δεν είναι μία επίθεση κατά μίας πόλης ή ενός έθνους, αλλά κατά της ίδιας της Ευρώπης και της ανθρωπότητας. Η παράφρονα προσπάθεια όμως των βαρβάρων που βρίσκονται πίσω από το απεχθές αιματοκύλισμα θα πέσει στο κενό, γιατί τα ιδανικά της ανθρωπότητας δεν τρομοκρατούνται. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι ενωμένοι στο πλευρό του γαλλικού λαού, είμαστε όλοι Γάλλοι και στέλνουμε το μήνυμα πως με γενναίες και δραστικές αποφάσεις από την Ευρώπη και τους συμμάχους της, η ελευθερία, ο πολιτισμός και η δημοκρατία θα θριαμβεύσουν. Οι δεσμοί της Ελλάδας και της Γαλλίας ήταν και παραμένουν ισχυρότατοι. Εκφράζω εκ μέρους των Ελλήνων Περιφερειαρχών την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον δοκιμαζόμενο Γαλλικό λαό.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.