Κοσμοσυρροή στην Καλαμπάκα για την ανάδειξη Προέδρου στην Νέα Δημοκρατία

20 Δεκεμβρίου, 2015 12:21 Επιμέλεια: /

n.d. ekloges dek 2015 (8)

Χωρίς κανένα πρόβλημα διεξάγονται από το πρωί οι εκλογές στην Καλαμπάκα που αφορούν την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ενδεικτικό της αθρόας συμμετοχής είναι το γεγονός ότι μέχρι αυτήν την ώρα ψήφισαν πάνω από 200 μέλη και φίλοι του κόμματος.

Οι εκλογές

Για την αρτιότερη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση των εκλογών την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.

Στην περίπτωση που χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές αυτές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

 Ενημερωτικές πληροφορίες

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

Πριν κάποιος ψηφίσει, συμπληρώνει αίτηση επαναβεβαίωσης/εγγραφής μέλους υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία του.

Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.

Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr, ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ)

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επισήμου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Δίπλωμα οδήγησης, Διαβατήριο)

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει και στον πρώτο γύρο.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωϊ και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

n.d. ekloges dek 2015 (15) n.d. ekloges dek 2015 (14) n.d. ekloges dek 2015 (13) n.d. ekloges dek 2015 (12) n.d. ekloges dek 2015 (11) n.d. ekloges dek 2015 (10) n.d. ekloges dek 2015 (9) n.d. ekloges dek 2015 (7) n.d. ekloges dek 2015 (6) n.d. ekloges dek 2015 (5) n.d. ekloges dek 2015 (4) n.d. ekloges dek 2015 (3) n.d. ekloges dek 2015 (2) n.d. ekloges dek 2015 (1)

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ

    Τα χρήματα που θα μαζέψουν από τις εκλογές να κατασχεθούν για την αποπληρωμή των δανείων του κόμματος. Όπως κατάσχουν τα σπίτια του κοσμάκη. Αν κρίνω από τις φωτογραφίες οι παππούδες και οι γιαγιές να μην διαμαρτύρονται για τις συντάξεις «ψωμί και ελιά αρκεί να κυβερνά ακόμα και με το Άδωνη η δεξιά»

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.