Κοπή Πίτας 2016 για την ΟΛΥΜΠΟΣ

14 Ιανουαρίου, 2016 12:18 Επιμέλεια: /

REC_8528_DCE

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9-01-2016 η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας της ΟΛΥΜΠΟΣ  στo κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων «Βερσαλλίες» στην  Λάρισα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας με τις οικογένειές τους.

Ο Πρόεδρος κ. Σαράντης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για την συνεργασία τους και ευχήθηκε σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Επίσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά, μέσω της δουλειάς και της διαρκούς επαγρύπνησης η ΟΛΥΜΠΟΣ  μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας όπου 5 τυχεροί εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα φλουρί, αξίας 500€, μοιραστήκαν δώρα και παιχνίδια σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων και ακολούθησε γεύμα.

REC_8507_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.