“Κόντρα” μεταξύ Παπαγεωργίου και Σακελλαρίου στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμπάκας

19 Απριλίου, 2016 19:54 Επιμέλεια: /

stagon

“Άναψαν” πριν από λίγο τα αίματα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμπάκας με αφορμή το 12ο θέμα που έκανε λόγο για ορισμό δικηγόρου.

Τον λόγο πήρε ο κύριος Σακελλαρίου τον οποίο αφορούσε και το θέμα της συζήτησης ζητώντας να οριστεί δικηγόρος που θα προτείνει ο ίδιος, επικαλώντας την ισχύ της νομοθεσίας.

Ο κύριος Παπαγεωργίου του απάντησε πως αν σε όλες τις υποθέσεις ο καθένας ζητά να ορίσει έναν δικηγόρο τότε ο προϋπολογισμός του Δήμου θα «πέσει έξω».

Αυτό εξόργισε τον κύριο Σακελλαρίου καθώς όπως τόνισε το μόνο που κάνει ο ίδιος είναι να ακολουθεί τον νόμο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την αναβολή του θέματος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.