Κόντρα για το φαγητό στο 20ο Αντάμωμα Χασιωτών

6 Ιουνίου, 2016 18:25 Επιμέλεια: /

sinanis+zoyzoylas

Στο Ράδιο Σταγών μίλησε σήμερα το πρωί ο πρώην Αντιδήμαρχος Χασίων κ. Ζούζουλας Χαράλαμπος δείχνοντας το θυμό και τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Δημάρχου κ. Σινάνη.

Αφορμή το φαγητό που θα μοιραστεί στο κόσμο που θα βρεθεί στο 20ο Αντάμωμα Χασιωτών που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας είναι αντίθετος στο να μοιραστεί φαγητό στο κόσμο και αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του κ. Ζούζουλα που υπογράμμισε πως οι Σύλλογοι των Χασίων και οι άνθρωποι που προετοιμάζουν το Αντάμωμα θα μεριμνήσουν να υπάρχει και να μοιραστεί φαγητό.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως βλέπει μια διαφορετική συμπεριφορά προς το κόσμο από το κ. Σινάνη, πριν και μετά την ανάληψη της Δημαρχείας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.