Κοντά στους καπνοπαραγωγούς ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης

25 Σεπτεμβρίου, 2017 11:39 Επιμέλεια: /

MIXALAKHS_XRHSTOS

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης στηρίζοντας τους καπνοπαραγωγούς του νομού, που  αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης καθώς η εταιρία «Καπνική Μιχαηλίδης» εξακολουθεί να τους οφείλει τη σοδειά του 2016, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου.

 

Κύριε Υπουργέ,

η απόγνωση και το οικονομικό αδιέξοδο με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωποι οι καπνοπαραγωγοί του Ν. Τρικάλων, που συνεργάστηκαν με την εταιρία «Καπνική Μιχαηλίδης» κατά το έτος 2016, με ωθούν στο να αιτηθώ την προσωπική σας παρέμβαση ώστε να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Εξήντα επτά οικογένειες Τρικαλινών καπνοπαραγωγών, κατόπιν υπογραφής σχετικής σύμβασης, εκχώρησαν το σύνολο της κατά το έτος 2016 παραγωγής τους στην προαναφερθείσα εταιρία, για να εισπράξουν έως τώρα μηδενικό αντίτιμο.

Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους η εν λόγω εταιρία αρνείται ή αδυνατεί να καλύψει τις οφειλές της έναντι των συγκεκριμένων παραγωγών, που ανέρχονται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, η πολιτεία οφείλει να εγκύψει στο πρόβλημα των καπνοκαλλιεργητών δεδομένου ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι σε θέση να αναλάβουν το καλλιεργητικό κόστος της νέας χρονιάς. Να σημειωθεί δε ότι, κατά το προηγούμενο έτος λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και εκτεταμένων πλημμυρών οι καλλιέργειες στον Ν. Τρικάλων επλήγησαν σοβαρά.

Κύριε Υπουργέ,

η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και εγώ προσωπικά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και παροχή βοήθειας ώστε το συντομότερο δυνατό να δοθεί οριστική λύση.

Σας ευχαριστώ.

 

Με εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.