Κοντά στους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, στην Προ-Ανάσταση ο Χρίστος Λιάπης

admin
admin
1 Μαΐου 2016, 15:36

Στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, στην ακολουθία της Προ-Ανάστασης, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομο που έφερε νωρίτερα το Αναστάσιμο Φως στους νοσηλευόμενους ασθενείς, βρέθηκε ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης, πριν την ακολουθία της Αναστάσεως. Ο Δρ. Λιάπης ανέφερε, ευχόμενος για τις Άγιες Ημέρες:

«Ήταν τιμή μου να παραστέκομαι, δίπλα στον Φωτισμένον μας Ποιμενάρχη Χρυσόστομο, ως γιατρός και ως άνθρωπος, στους συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη και που αυτές τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, η σκέψη και η καρδιά μας έρχονται ακόμη πιο κοντά τους. Όπως ο Κύριος βάδισε στο εκούσιον πάθος, νικώντας τελικά τον θάνατο και τη φθορά, έτσι εύχομαι να ανατείλει ημέρα Αναστάσιμης Παρηγορίας, σωματικής και ψυχικής Δύναμης και Υγείας, για όλους τους ασθενείς του Νοσοκομείου Τρικάλων και για όλους τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Είθε το Φως του Αναστάντος Χριστού να διαλάμπει σε κάθε βήμα της ζωής μας και να δώσει ελπιδοφόρα κατάληξη στον οικονομικό και ηθικό Γολγοθά της πατρίδας και της κοινωνίας μας. Φως στη ζωή μας και φως στον δρόμο της πατρίδας. Χριστός Ανέστη!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .