Κωνσταντοπούλου: Ο λαός είπε ένα μεγάλο όχι, να το τιμήσουμε

16 Ιουλίου, 2015 01:08 Επιμέλεια: /

zoikiki

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση εκβιάζεται. Ο πρωθυπουργός υπέστη αδυσώπητο εκβιασμό με εργαλείο την καταστροφή του λαού. Αν ολοκληρωθεί τίποτα δεν εμποδίζει την επανάληψή του» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής.

«Δεν δικαιούνται να απειλούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό με ένα πραγματικό ολοκαύτωμα που οι ίδιοι έχουν μεθοδεύσει προκειμένου να τον υποχρεώσει να βγάλει το δέρμα του» είπε η πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε «Αυτό συνιστά πραξικόπημα, κατάλυση της δημοκρατίας, συνιστά δηλαδή έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και κοινωνική γενοκτονία».

«Ο πρωθυπουργός  έκανε ότι περνούσε για να αποκρούσει τον εκβιασμό. Κανείς δεν μπορεί να του το αφαιρέσει αυτό. Έχει την ανιδιοτέλεια και το ηθικό μεγαλείο να αναλάβει την πολιτική του αυτοκαταστροφή» σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου και συνέχισε λέγοντας «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το επιτρέψει αυτό το κοινοβούλιο και η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να αποτρέψει το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης».

«Το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης είναι το σχέδιο που θέλει την κυβέρνηση να απαξιώνεται. Θέλει την κοινωνία να εξεγείρεται. Θέλει και δυνάμεις αποσταθεροποίησης» ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής.

Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο λαός μίλησε και είπε ένα μεγάλο όχι στα τελεσίγραφα, τους εκβιασμούς, τον εκφοβισμό, την προπαγάνδα, όχι στα μνημόνια».

efsyn.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.