Κωνσταντοπούλου: Ο λαός είπε ένα μεγάλο όχι, να το τιμήσουμε

admin
admin
16 Ιουλίου 2015, 01:08

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση εκβιάζεται. Ο πρωθυπουργός υπέστη αδυσώπητο εκβιασμό με εργαλείο την καταστροφή του λαού. Αν ολοκληρωθεί τίποτα δεν εμποδίζει την επανάληψή του» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής.

«Δεν δικαιούνται να απειλούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό με ένα πραγματικό ολοκαύτωμα που οι ίδιοι έχουν μεθοδεύσει προκειμένου να τον υποχρεώσει να βγάλει το δέρμα του» είπε η πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε «Αυτό συνιστά πραξικόπημα, κατάλυση της δημοκρατίας, συνιστά δηλαδή έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και κοινωνική γενοκτονία».

«Ο πρωθυπουργός  έκανε ότι περνούσε για να αποκρούσει τον εκβιασμό. Κανείς δεν μπορεί να του το αφαιρέσει αυτό. Έχει την ανιδιοτέλεια και το ηθικό μεγαλείο να αναλάβει την πολιτική του αυτοκαταστροφή» σημείωσε η κα Κωνσταντοπούλου και συνέχισε λέγοντας «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το επιτρέψει αυτό το κοινοβούλιο και η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να αποτρέψει το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης».

«Το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης είναι το σχέδιο που θέλει την κυβέρνηση να απαξιώνεται. Θέλει την κοινωνία να εξεγείρεται. Θέλει και δυνάμεις αποσταθεροποίησης» ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής.

Απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο λαός μίλησε και είπε ένα μεγάλο όχι στα τελεσίγραφα, τους εκβιασμούς, τον εκφοβισμό, την προπαγάνδα, όχι στα μνημόνια».

efsyn.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .