Κωνσταντίνος Φαμίσης – Αφιέρωμα στην έκθεση ξυλογλυπτικής

23 Ιουνίου, 2016 14:18 Επιμέλεια: /

xilogliptiki ekthesi egkainia (31)

« Η τέχνη είναι μεράκι, δεν μιμείται, αλλά ερμηνεύεται. Όσο  ταπεινή  και αν είναι, ανυψώνει πάντα την ψυχή του καλλιτέχνη. » Γκαίτε. Ο καλλιτέχνης δεν γίνεται. Γεννιέται. Για να ασχοληθεί κάποιος – με την  τέχνη- πρέπει  να έχει προσωπικό  ζήλο και φαντασία.

Πολλά – πολλά  συγχαρητήρια  στα  παιδιά , ( Βασιλική, Γρηγόρη, Γιάννη, Γιώργο,  Κατερίνα, Κώστα, Νικόλα, Παναγιώτη, κ.λ.π ) στους  αυριανούς καλλιτέχνες . Όλα τα έργα σας ήταν αξιοθαύμαστα. Είσθε οι συνεχιστές  της λαϊκής παραδοσιακής  ξυλογλυπτικής  τέχνης  της χώρας μας .  Το επαγγελματικό  μέλλον σας  είναι  ευοίωνο !!!!Η  ποιότητα των έργων  είναι υψηλότατου επιπέδου,  δώσατε  τον καλύτερό  εαυτό , δουλέψατε  με μεράκι, αγάπη, αυθορμητισμό !!!! η φαντασία σας  πετάει, τίποτα δεν την κρατά στη γη !!!!!.

Πολλά  συγχαρητήρια  και στους καθηγητές. Τα έργα των μαθητών σας δικαιώνουν  ως προς το υψηλό επίπεδο μάθησης. Αποδεικνύουν  ότι η εκπαίδευσή – πράξη  είναι ανωτάτου επιπέδου. Σας  εύχομαι  από τα βάθη της  καρδιάς μου, τα καλύτερα  ως προς  το διδακτικό σας έργο. Πάντα επιτυχίες  με  αγάπη, έμπνευση και μεράκι.

Κ. Σωτήρη, Διευθυντά,  της εξαίρετης  και μοναδικής καλλιτεχνικής  ξυλογλυπτικής  σχολής  Καλαμπάκας, η  τοπική  κοινωνία, έχει  συνδεθεί  άρρηκτα με την σχολή σας στην διάρκεια των έξι (6) δεκαετιών λειτουργίας της.  Πιστεύω , ότι θα  συνεχίσει  να  είναι αρωγός  της  σχολής  σας,  στην λειτουργίας  και  την  αναβάθμισης  της .

ΦΑΜΙΣΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

ΣΕΦΑΑ (ΤΕΦΑΑ) ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.