«Κομπίνα» στα Τρίκαλα με εικονικά τιμολόγια που κατευθύνονταν σε επιχειρήσεις της Καλαμπάκας και της Λάρισας

20 Νοεμβρίου, 2015 19:03 Επιμέλεια: /

αστυνομια 1

Σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Τρικκαίων το … «εργαστήρι» της έκδοσης των πλαστών εικονικών τιμολογίων.

Οι Αρχές, εντόπισαν ιδιοκτήτη επιχείρησης εμπορίας εμπορικών εκθέσεων σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Τρικκαίων, ο οποίος εξέδωσε 40 πλαστά εικονικά τιμολόγια για επιχείρηση με έδρα Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Καλαμπάκας αξίας περίπου 852.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ και 2 εικονικά πλαστά τιμολόγια αξίας περίπου 2.900 ευρώ για Αυτοκινητιστή στην Λάρισα.

Το ειδικό πρόστιμο που έχει υποβληθεί στον δράστη για την μη απόδοση ΦΠΑ είναι το 3/πλάσιο της αξίας του ΦΠΑ και ανέρχεται σε 248.046,03 ευρώ.

trikalanews.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.