Κόμικ ο Βαρουφάκης

8 Ιανουαρίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

ImageHandler (1)_DCE

Να που το είδαμε κι΄ αυτό  !!! Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Βαρουφάκης, παρουσιάζεται υπό τη μορφή… σκίτσων, στο Jacobin Magazine.  Ο τίτλος της συνέντε  είναι «Ο άνθρωπος που ήξερε πολλά» και βασίζεται σε προγενέστερες δηλώσεις του Βαρουφάκη στο ίδιο περιοδικό .

Ο κ. Βαρουφάκης εμφανίζεται να βάλει κατά του Eurogroup, το οποίο αποτελείται , όπως υποστηρίζει , από μια ομάδα «μη εκλεγμένων και αναξιόπιστων ανθρώπων»  παραδεχόμενος  ότι  ήλπιζε  πως ο Τσίπρας   θα  αγόραζε χρόνο ώστε να οδηγηθούμε σε ένα ελεγχόμενο Grexit. «Ωστόσο, γνωρίζω τους ανθρώπους οι οποίοι έμειναν στον στενό του κύκλο και δεν είναι επαναστάτες. Αυτοί που ενδιαφερόντουσαν, έχουν ήδη φύγει», λέει ο κ. Βαρουφάκης .

Βρε που φτάσαμε , αντί  κάποιοι να κρύπτονται , για το ότι έφτασαν την χώρα στο χείλος της αβύσσου , γίνονται κόμικ !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.