Κομφούζιο

28 Μαΐου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

DSCF9668_DCE

Η αλήθεια είναι ότι ο κόμβος στην πλατεία «Δημαρχείου» δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο  τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα : Το πρωί και το μεσημέρι .

Έτυχα σε τέτοιο κυκλοφοριακό  φόρτο  και πραγματικά φτάνεις στο σημείο να πεις που βρισκόμαστε τέλος πάντων .

Δεν ξέρω αν και πόσο η Τρικάλων με τις νέες ρυθμίσεις ανακούφισαν το κέντρο αλλά μια καταγραφή της κυκλοφορίας  καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας μπορεί να δώσει  απαντήσεις  σε πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν .

Παράδειγμα  η αρχή  της οδού Πατριάρχου Δημητρίου : Έ , δεν μπορεί να παρκάρουν αυτοκίνητα  σε σημείο που εμποδίζουν την διέλευση των μεγάλων τουριστικών Λεωφορείων ;

Και αν μεν οι κάτοχοι των εν λόγω αυτοκινήτων δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δημιουργούν πρόβλημα σε όλη την πόλη , τότε θα πρέπει κάποιος να τους  το επιβάλλει .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.