Κλείσιμο των αρτοποιείων στις 4 Φεβρουαρίου 2016

29 Ιανουαρίου, 2016 07:56 Επιμέλεια: /

artopoioi okt 2015 (2)

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες  28/1/2016   στα γραφεία του Σωματείου μας αποφασίστηκε να κινηθούμε πλέον δυναμικά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας συμμαχώντας με όλες τις τάξεις και τους κοινωνικούς φορείς που πλήττονται βάναυσα και οδηγούνται και αυτοί μαζί με εμάς στο κλείσιμο και στην ανεργία. (Επαγγελματοβιοτέχνες, αγρότες, κτηνοτρόφους, αλλά και εργάτες και μισθωτούς που βλέπουν πλέον τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται, τις επιχειρήσεις να κλείνουν και τον πέλεκυ της ανεργίας να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους).

Η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητάς του,  που μαζί με τις φορολογικές επιβαρύνσεις ξεπερνάει το 70% των κερδών, μας οδηγεί όλους μας σε μαζικό κλείσιμο των καταστημάτων μας (λουκέτο) και διαλύει άμεσα τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας, οδηγώντας την κοινωνία και όλους εμάς σε ανεξέλεγκτες πλέον καταστάσεις.

Συνάδελφοι,

Είναι πλέον μονόδρομος η δυναμική μας απάντηση και η κλιμάκωση του αγώνα έτσι ώστε να σταματήσει αυτή η οικονομική αφαίμαξη που απειλεί εμάς, τις οικογένειές μας και την κοινωνία μας γενικότερα.

Η συμμετοχή όλων και το κλείσιμο των καταστημάτων μας την 4η Φεβρουαρίου 2016  είναι πλέον απαραίτητη.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.