Κλήση 200 ευρώ σε πάμπτωχο Τρικαλινό γιατί χρησιμοποίησε …ποδήλατο να μεταβεί στην Αθήνα…

10 Φεβρουαρίου, 2016 09:48 Επιμέλεια: /

bic

Απίστευτο και όμως αληθινό κωμικοτραγικό περιστατικό με «θύμα» Τρικαλινό ποδηλάτη

Μια απίστευτη περίπτωση ήρθε στην δημοσιότητα και αφορά τον Τρικαλινό ποδηλάτη Χ.Α.

Ο ποδηλάτης ξεκίνησε από τα Τρίκαλα να μεταβεί στην… Αθήνα, αλλά στο ύψος του Αλμυρού, τον σταμάτησε έλεγχος της Τροχαίας και του βεβαίωσε κλήση 200 ευρώ για κίνηση στο …οδόστρωμα.

«Πήγαινα στην Αθήνα με το ποδήλατο γιατί δεν είχα χρήματα να πάρω το λεωφορείο», δηλώνει ο ποδηλάτης, ενώ η απίστευτη περίπτωση του, έφτασε στο σημείο να επικοινωνήσει ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός με τον Δήμαρχο Αλμυρού.

Ο τελευταίος επικοινώνησε με τις Υπηρεσίες του και δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε την κλήση αντιλαμβανόμενος ότι δεν του κάνανε …πλάκα από τα Τρίκαλα…

Η κλήση που φέρνει ημερομηνία του 2012, έφερε το προειδοποιητικό …ειδοποιητήριο του Δήμου Αλμυρού προς τον ποδηλάτη με το οποίο απειλείται τώρα με …κατάσχεση για ποσό 252 ευρώ με τις …προσαυξήσεις».

«Μόνο το …ποδήλατο έχω και ούτε ένα ευρώ. Φοβάμαι τι θα συμβεί», δηλώνει απελπισμένα ο ποδηλάτης…

Φανταζόμαστε βλέποντας και το video ο Δήμαρχος Αλμυρού, θα πράξει τα δέοντα, δείχνοντας την σχετική ευαισθησία…

trikalanews.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.