Κλείνει !!

10 Δεκεμβρίου, 2015 08:19 Επιμέλεια: /

4_epistrofh_DCE

Μια όντως  αποκαλυπτική , σε ότι αφορά την αντίληψη της λειτουργίας  του κράτους μας  , ανακοίνωση   διάβασα   . Από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Τρικάλων και σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, όπως κάθε χειμερινή περίοδο, η παλαιά Ε.Ο Ιωαννίνων Τρικάλων στο τμήμα από διακλάδωση Μηλιάς Μετσόβου μέχρι  το Μαλακάσι,  θα είναι κλειστή με μπάρα και με σήμανση  διότι δεν θα γίνεται εκχιονισμός.

Λοιπόν , αφού είτε από τεχνική αδυναμία , είτε από έλλειψη πόρων , δεν μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτή την κατάρα , τον κλείνουμε και ησυχάζουμε . Καλά κάνουμε αν αυτό είναι που επιβάλουν οι νέες συνθήκες που ζει η χώρα . Ωστόσο όμως έτσι ρίχνουμε κουρτίνα σε μια ιστορία που έχει αυτός ο δρόμος που κάποτε αποτελούσε μια στράτα γεμάτη από διάβες  ανθρώπων  , ζώων  , καραβανιών  κτηνοτρόφων που κατηφόριζαν για τα Θεσσαλικά ξεχειμαδιά  και αργότερα τροχήλατα .

Όλα στον βωμό της κρίσης  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • ΟΧΙάς

  Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα, ο Δήμαρχος σε συνεργασία με τον «πρωθυπουργό» , την εντάξει στις «Διαδρομές της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Νομαδικής
  Μετακίνησης» της UNESKO

  • βραχνος προφητης

   Ελα,πες την αληθεια,σου χαν ταξει να σε παρουν στο δημο και σε πουλησαν ε;

   • ΟΧΙάς

    Κρίμα που αυτοαποκαλείσαι και προφήτης, εγώ για αυλικό σε κόβω.
    Δεν πιστεύω ούτε τους προφήτες ούτε τα τάματα άλλωστε δεν τα είχα ποτέ ανάγκη.
    Όσο για την βραχνάδα πήγαινε στο κολλητό σου να σου δώσει κανένα σιρόπι.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.