Κλέψαν γλαστράκια από το Κοιμητήριο Καλαμπάκας

27 Ιουνίου, 2016 11:56 Επιμέλεια: /

iblabc02446941

Σε συγκινητική έκκληση σε όποιους προέβησαν στην κλοπή γλαστρών από το Κοιμητήριο Καλαμπάκας να τις επιστρέψει , έκανε σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ένας Καλαμπακιώτης.

Ο Σωτήρης Μπάος έχασε πριν λίγο καιρό την γυναίκα του  και όπως είναι φυσικό δεν θέλει να λησμονήσει αλλά και συληθεί ο τάφος της.

Κάποιος –οι  πήγαν στο Κοιμητήριο και αφαίρεσαν από το μνήμα της γλάστρες με λουλούδια που τις εναπόθεσαν συγγενικά πρόσωπα. Θεωρεί ότι αυτό που συνέβη είναι βάναυσο και κακό και καλεί αυτούς που προέβησαν σε μια τέτοια ενέργεια να επιστρέψουν τα λουλούδια και αν το έκαναν για οικονομικούς λόγου θα τους δώσει χρήματα να αγοράσουν άλλα.

Ήταν μια παρέμβαση από καρδιάς και όσοι άκουσαν  τον Σωτήρη δεν έμειναν ασυγκίνητοι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.