«Κυριακή στο Μουσείο»

29 Φεβρουαρίου, 2016 12:49 Επιμέλεια: /

moyseio kiriakes (2)

Πρόγραμμα «Κυριακή στο Μουσείο», από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών ανακοινώνει την εξειδίκευση του προγράμματος του «Κυριακή στο Μουσείο» μέχρι και τον Ιούνιο. Για δύο Κυριακές κάθε μήνα τα παιδιά, κυρίως του Δημοτικού, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε δραστηριότητες που οργανώνονται στους χώρους του.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, γι’αυτό και πρέπει να δηλώνεται εγκαίρως η συμμετοχή, για την οποία θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας.

Η αρχή έγινε ήδη με επιτυχία την Κυριακή 28/02 με θέμα «Φτιάχνουμε ζώα και μαθαίνουμε γι’αυτά», όπου ο προβλεπόμενος αριθμός των παιδιών καλύφθηκε πλήρως.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

·        Κυριακή 13/3 :      «Απόκριες στο Μουσείο. Φτιάχνουμε μάσκες – ζωάκια και συζητάμε          γι’αυτά»

·        Κυριακή 20/3:       «Παγκόσμια Ημέρα της Γης. Δημιουργούμε έργα τέχνης και κολάζ με             ανακυκλώσιμα υλικά»

·        Κυριακή 3/4:         «Μαθαίνουμε – Προστατεύουμε – Κατασκευάζουμε τα ζώα των Μετεώρων»

·        Κυριακή 17/4:       «Συζητάμε για τα μανιτάρια της περιοχής – Δημιουργούμε γλυπτά από         πηλό»

·        Κυριακή 15/5:       «Παγκόσμια Ημέρα Αποδημητικών Πτηνών – Μιλάμε, δημιουργούμε με την             Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία»

·        Κυριακή 22/5:       «Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας – Ζωγραφίζουμε εμπνευσμένοι από   την ημέρα»

·        Κυριακή 19/6:       «Ανακαλύπτω το κρυμμένο ζώο που αγαπώ – Παιχνίδι με τα διοράματα»

·        Κυριακή 26/6:       «Ανακαλύπτω το μανιτάρι που μου αρέσει – Παιχνίδι στο μονοπάτι των             μανιταριών»

 

Σε επόμενο χρόνο θα ακολουθήσει η εξειδίκευση του «Προγράμματος του Καλοκαιριού» το οποίο θα έχει αρκετές εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Μουσείο στο τηλέφωνο 2432024959, ή στο email info@meteoramuseum.gr.

moyseio kiriakes (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.