Κηπούπολη

7 Οκτωβρίου, 2015 08:19 Επιμέλεια: /

DSCF0926_DCE

Όταν ο πρώην δήμαρχος Βύρων Μπουτίνας κατασκεύαζε τις πλατείες  της πόλης  το στοιχείο που αναδεικνύονταν ήταν το νερό με αποτέλεσμα εκείνη η πολιτική να ονομαστεί ως πολιτική που δημιουργούσε  την σιντριβανούπολη  . Ο καιρός πέρασε , δήμαρχοι ήρθαν και παρήλθαν  , αλλά τα σιντριβάνια  έμειναν  εκεί  πότε λειτουργούντα και πότε εκτός λειτουργίας  .

Ξαφνικά ,  για λόγους οικονομικού κόστους  , όπως λέγεται , τα σιντριβάνια  δεν μπορούν να συντηρηθούν και έτσι η δημοτική αρχή αποφάσισε να μπαζώσει το  σιντριβάνι της πλατείας «Ρήγα Φεραίου» και να το μετατρέψει σε   πρασιά .

Κάπως  έτσι η Καλαμπάκα  από σιντριβανούπολη   γίνεται κηπούπολη !!!

Δεν είναι κακό  , μια και το νερό δεν  είναι το κατεξοχήν στοιχείο  της περιοχής ,  αλλά τι θα γίνει με τα  υπόλοιπα  σιντριβάνια ; Θα γίνουν , λόγω αδυναμίας  συντήρησης και λειτουργίας , πρασιές κι΄ αυτά  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.