Κοινοτισμός !!!

7 Ιουλίου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

DSC_5633_DCE

Την διαπίστωση ότι η περιοχή  Χασίων  έχει ζωντανούς πολιτιστικούς φορείς με ανθρώπους στις διοικήσεις  τους που είναι της προσφοράς  και της ειλικρινούς αγάπης   για τον τόπο και στην παράδοση  , έκανε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γάβρου Χαράλαμπος Ζούζουλας στο πλαίσιο της αποτίμησης της μεγάλης εκδήλωσης της Κυριακής με θέμα «Θέρος – Αλώνισμα» .

Ως γνωστόν οι πολιτιστικοί φορείς των Χασίων συμμετείχαν ενεργά στην οργάνωση της εκδήλωσης και το αποτέλεσμα έδειξε ότι με συνεργασία , με ομόνοια και με σχέδιο  μπορούν να γίνουν πολλά στον τομέα του πολιτισμού  και όχι μόνο  .

Εμείς πάντως λέμε και προτείνουμε τον παραδοσιακό Ελληνικό κοινοτισμό ως έναν θεσμό που μπορεί να κινητοποιήσει  τις τοπικές κοινωνικές δυνάμεις που θα οδηγήσουν την χώρα σε πορεία αναγέννησης  .

Μήπως να το δούμε στα σοβαρά ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.