Κοινοτισμός

12 Οκτωβρίου, 2015 07:58 Επιμέλεια: /

DSD_1225_DCE

Τι απέδειξε  η πρωτοβουλία  του ΚΕΝΑΚΑΠ  με θέμα «Μνήμες  Γεύσεων» ;

Αυτό που από παλιά γνωρίζαμε  για την ευλογημένη γη : Τον πλούτο της τοπικής αγροτικής παραγωγής  . Εμείς  βέβαια  , εν ονόματι της προόδου , την εγκαταλείψαμε  αλλά τα ποτισμένα με τον ιδρώτα των ανθρώπων  χώματα  είναι  ξανά  η καταφυγή μας   και η σωτηρία μας .

Στόχος  της πρωτοβουλίας  η  προώθηση  της γαστρονομίας, της τοπικής κουζίνας και των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων όπως επίσης και προβολής της  γαστρονομικής κληρονομιάς των Τρικάλων , αλλά πέραν αυτών το σημαντικότερο  είναι εμείς να κατανοήσουμε ότι πρέπει να επιστρέψουμε στη γη των πατεράδων και των παππούδων μας και γενικότερα να ξαναστήσουμε  τις τοπικές αυτοτροφοδοτούμενες  οικονομίες και κοινωνίες  στηριγμένες στην  αντίληψη  του κοινοτισμού  και της αγροτικής παραγωγής συνδέοντάστα  όλα αυτά με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού .

Αυτό είναι το νέο μοντέλο παραγωγικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης που θα μας ξελασπώσει από τον βούρκο της κρίσης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.