Κοινωνικές δομές

31 Ιουλίου, 2014 08:03 Επιμέλεια: /

agios bissarion pita 2013 3_DCE

Και μέσα στην γενικότερη προσπάθεια εξορθολογισμού των δημοσίων οικονομικών το κράτος μπορεί και εγγυάται , σε ότι αφορά τον δήμο Καλαμπάκας 203 επιδοτούμενες θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς .
Αν και δεν γνωρίζω πόσες ήταν οι επιδοτούμενες θέσεις στο προηγούμενο διάστημα και ποιες είναι οι ανάγκες της περιοχής , ωστόσο μπορούμε να πούμε πως το κράτος κάνει αυτό που δύναται κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί .
Kai εκείνο που έχει σημασία είναι πως θα αξιοποιηθούν αυτοί οι πόροι από την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς στόχος πρέπει να είναι η καλύτερη αξιοποίησή τους ώστε να απευθύνονται σε εκείνους τους πολίτες που τους έχουν ανάγκη .
Δηλαδή δεν είναι κοινωνικά δίκαιο να επιλέγονται περιπτώσεις όπου στέλνονται παιδιά στους παιδικούς σταθμούς για να έχουν οι μητέρες χρόνο να πίνουν καφέ εις υγείαν των «κορόϊδων» .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.