Κοινωνικά ανακλαστικά

14 Δεκεμβρίου, 2015 08:17 Επιμέλεια: /

aniliki-zitiana-604x336_DCE

Σε μια εποχή όπου σχεδόν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας στενάζει κάτω από την οικονομική κρίση υπάρχουν εντούτοις ανακλαστικά που έρχονται να ανακουφίσουν τους πλέον οικονομικά  αδύναμους προσφέροντας μια μικρή οικονομική  βοήθεια η οποία βέβαια λίγο μετράει τελικά μπροστά στο μέγεθος των αξιών που εμπεριέχουν  τέτοιου είδους πρωτοβουλίες .

Έντονη καταγράφεται , ενόψει των Χριστουγέννων , και σε τοπικό επίπεδο η  ατομική και συλλογική  συμβολή στην προσφορά αγάπης .

Από την άποψη αυτή μάλλον οφείλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο εύγε και ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλα εκείνα τα άτομα και συλλόγους που με τις πρωτοβουλίες τους δείχνουν  την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους στους συνέλληνες που δοκιμάζονται εντονότερα από την κρίση .

Αυτό είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες όσο και να προσπαθούν  κάποιοι  να ξεριζώσουν τις αξίες μας και τις αρετές μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.