Κινητοποίηση Αγροτών την Τετάρτη στην Εφορεία

4 Οκτωβρίου, 2015 10:05 Επιμέλεια: /

pasy_DCE

Καλούμε τους Αγρότες –Κτηνοτρόφους σε παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Τρικάλων την Τετάρτη 7 Οκτώβρη κ ώρα 10 π.μ για την άγρια φορολόγηση που μας επιβάλουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- η ΕΕ και το κουαρτέτο.

Συνάδελφοι τα μέτρα του 3ου μνημονίου που ψήφισαν τον Αύγουστο μαζί συγκυβέρνηση με τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ είναι μπροστά μας , μπαίνουν σε εφαρμογή με νόμους .Αυτά τα αντιαγροτικά μέτρα , άγρια φορολογία –κατασχέσεις και άλλα όπως  η μείωση των επιδοτήσεων –ενισχύσεων κατά 50% που επιβάλει η νέα ΚΑΠ,  μας ξεπαστρεύουν.

Μαζικά και δυναμικά αγρότες και κτηνοτρόφοι ,την Τετάρτη 7 Οκτώβρη να διεκδικήσουμε :

·         Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων.

·         Αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 30.000 ευρώ προσαυξημένο με 5.000 ευρώ για κάθε παιδί. Προοδευτική φορολόγηση στο επιπλέον εισόδημα, για τους μεγαλοαγρότες και τους επιχειρηματίες στο 45%.

·         Να μην ισχύσει η προκαταβολή επί του φόρου.

·         Κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια στα τρόφιμα, είδη λαϊκής κατανάλωσης και υπηρεσίες.

·         Αφορολόγητο πετρέλαιο όπως οι εφοπλιστές και μείωση του αγροτικού ρεύματος κατά 50% στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.

·         Κατάργηση των χαρατσιών ΕΝΦΙΑ (στα σπίτια, χωράφια)

·         Καμιά επιβάρυνση με τόκους υπερημερίας σε οφειλές προς τους δημόσιους φορείς.

·         Όχι στα λογιστικά βιβλία σε φτωχούς αγρότες με τζίρο ως 40.000€ που θα προσαυξάνεται κατά 5.000€ για κάθε παιδί

·         Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας και στα χωράφια από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο», μέχρι συνολικής αντικειμενικής αξίας 300.000 €.

·         Να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις των φτωχών αγροτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία, στο ΚΕΑΟ, να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός σπιτιού τους ή χωραφιού, συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.

·         Να μην γίνεται παρακράτηση από τις εθνικές ενισχύσεις, αποζημιώσεις και της επιστροφής ΦΠΑ και πετρελαίου, για χρέη που έχουν οι αγρότες σε, ΕΛΓΑ , ΟΓΑ, ΤΟΕΒ, Δήμους…

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.