Κινητοποίηση Αγροτών την Τετάρτη στην Εφορεία

4 Οκτωβρίου, 2015 10:05 Επιμέλεια: /

pasy_DCE

Καλούμε τους Αγρότες –Κτηνοτρόφους σε παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Τρικάλων την Τετάρτη 7 Οκτώβρη κ ώρα 10 π.μ για την άγρια φορολόγηση που μας επιβάλουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- η ΕΕ και το κουαρτέτο.

Συνάδελφοι τα μέτρα του 3ου μνημονίου που ψήφισαν τον Αύγουστο μαζί συγκυβέρνηση με τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ είναι μπροστά μας , μπαίνουν σε εφαρμογή με νόμους .Αυτά τα αντιαγροτικά μέτρα , άγρια φορολογία –κατασχέσεις και άλλα όπως  η μείωση των επιδοτήσεων –ενισχύσεων κατά 50% που επιβάλει η νέα ΚΑΠ,  μας ξεπαστρεύουν.

Μαζικά και δυναμικά αγρότες και κτηνοτρόφοι ,την Τετάρτη 7 Οκτώβρη να διεκδικήσουμε :

·         Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων.

·         Αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 30.000 ευρώ προσαυξημένο με 5.000 ευρώ για κάθε παιδί. Προοδευτική φορολόγηση στο επιπλέον εισόδημα, για τους μεγαλοαγρότες και τους επιχειρηματίες στο 45%.

·         Να μην ισχύσει η προκαταβολή επί του φόρου.

·         Κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια στα τρόφιμα, είδη λαϊκής κατανάλωσης και υπηρεσίες.

·         Αφορολόγητο πετρέλαιο όπως οι εφοπλιστές και μείωση του αγροτικού ρεύματος κατά 50% στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.

·         Κατάργηση των χαρατσιών ΕΝΦΙΑ (στα σπίτια, χωράφια)

·         Καμιά επιβάρυνση με τόκους υπερημερίας σε οφειλές προς τους δημόσιους φορείς.

·         Όχι στα λογιστικά βιβλία σε φτωχούς αγρότες με τζίρο ως 40.000€ που θα προσαυξάνεται κατά 5.000€ για κάθε παιδί

·         Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας και στα χωράφια από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο», μέχρι συνολικής αντικειμενικής αξίας 300.000 €.

·         Να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις των φτωχών αγροτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία, στο ΚΕΑΟ, να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός σπιτιού τους ή χωραφιού, συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.

·         Να μην γίνεται παρακράτηση από τις εθνικές ενισχύσεις, αποζημιώσεις και της επιστροφής ΦΠΑ και πετρελαίου, για χρέη που έχουν οι αγρότες σε, ΕΛΓΑ , ΟΓΑ, ΤΟΕΒ, Δήμους…

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.