Κινητό Μαγειρείο Στρατιωτικού τύπου στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας

1 Μαρτίου, 2016 10:17 Επιμέλεια: /

20160226_085940_DCE_001
Η Ένωση Απόστρατων Αξιοματικών Στρατού την 26/2/2016 παρέδωσε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ένα Κινητό Μαγειρείο  Στρατιωτικού τύπου  στην Ιερά Μονή  Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας.
Το Παραπάνω κινητό μαγειρείο μας παραχώρησε δωρεάν το ΓΕΣ κατόπιν ενεργειών του Παραρτήματος & της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών & Μετεώρων.
Μετά από επίπονες προσπάθειες για την ανακατασκευή του, καθώς  το παραλάβαμε   ως άχρηστο, ανακατασκευάστηκε και λειτουργεί με ξύλο & υγραέριο.Ο φούρνος του επενδύθηκε με INOX και έχει πλέον τη δυνατότητα να μαγειρέψει έως & 400 μερίδες φαγητό.
Ευχαριστούμε,
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως  Σταγών & Μετεώρων  κ.κ Σεραφείμ, για την συγκατάθεσή του να παραληφθεί από το ΓΕΣ, να ανακατασκευαστεί & να παραχωρηθεί στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας.

 Το ΓΕΣ για την δωρεάν παραχώρησή του.

Την Σ.Μ.Υ, για τη διάθεση οχήματος  μεταφοράς του στο Μοναστήρι.

Τον συνάδελφο & μέλος μας, Τχη ε.α Κων/νο  Ακράτο, ο οποίος αφιλοκερδώς και δαπανώντας αρκετό χρόνο ανέλαβε και έφερε σε πέρας την ανακατασκευή.
Σύντομα και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί θα γίνουν τα εγκαίνια του κινητού μαγειρείου όπου θα παρασκευαστεί φαγητό και θα διανεμηθεί στους παρευρισκομένους.
Η Ι.Μ Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στο χωριό Αύρα Καλαμπάκας, όπου εδώ και τρία χρόνια με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες & τη μεγάλη αγάπη του Αρχιμανδρίτη Δωρόθεου Τζεβελέκα, αρχίζει να παίρνει μορφή και έχει γίνει πλέον ένας χώρος Αγάπης, Λατρείας, & Φιλοξενίας.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τα  λόγια αγάπης από τον Σεβαστό μας Γέροντα Δωρόθεο

Κάθε Παρασκευή βράδυ τελείται ιερά Αγρυπνία  & κάθε Κυριακή Θεία Λειτουργία.
eaastrikalon
ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.