Κινείται

14 Μαΐου, 2016 08:13 Επιμέλεια: /

DSC_9379_DCE (1)

Μπορεί  στο Κλεινόν Άστυ να αποφασίστηκε , σύμφωνα με πληροφορίες , η δημιουργία  HOT SPOTS σε ιδιωτική έκταση στην Καλαμπάκα , αλλά μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο  , που  στην προκειμένη περίπτωση είναι οι Καλαμπακιώτες ,  και οι οποίοι δεν θέλουν να δημιουργηθεί τέτοιο κέντρο κάτω από την σκιά των βράχων της αγίας λιθοπόλεως .

Πάντως  αυτές τις μέρες  κάποιοι από μη κυβερνητικές  οργανώσεις  περιφέρονται ατην Καλαμπάκα  προκειμένου  να διαμορφώσουν  κλίμα αλλά  δομή προκειμένου να ξεκινήσουν  οι εργασίες  δημιουργίας υποδομών για φιλοξενία 1.600  – 2.000 ατόμων αν και οι πληροφορίες λένε ότι ο ιδιοκτήτης της έκτασης υπαναχώρησε ως προς το ενδιαφέρον διάθεσής της γι΄ αυτό το σκοπό !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.