Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

2 Φεβρουαρίου, 2016 08:06 Επιμέλεια: /

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

H Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών  Ν.Τρικάλων διοργανώνει Ανοικτή   Πολιτική Εκδήλωση – Κοπή   πίτας με κεντρική ομιλία σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και προοπτικές.

Ομιλητές θα είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και  Γιώργος Πεταλωτής

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο « ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ»  και ώρα  11 π.μ.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης   σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. και έκανε  Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Υποψήφιος στην Β Αθήνας με τον Γιώργο Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη του 2009, με απόφαση του Πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου του ανετέθησαν τα καθήκοντα του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στις 14 Σεπ 2010 προτάθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γεώργιο Α. Παπανδρέου ως Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη με ποσοστό αποδοχής περίπου 82%.

Υπήρξε Μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά  προγράμματα, καθώς και της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου ,  Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής,  Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών

Εξελέγη Βουλευτής Λασιθίου με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004 του 2007, του 2009, του 2012.

 

Ο Γιώργος Πεταλωτή ς  σπούδασε Νομική στο ΑΠΘ και  ακολούθησε επαγγελματική κατάρτιση Νομικής Ορολογίας, Γλώσσας και Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης στη Γερμανία.

Στις 3 Ιανουαρίου 2015 ανέλαβε Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών που ίδρυσε ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Διατέλεσε από τον Οκτώβριο 2009 έως τον Ιούνιο του 2011 Υφυπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009.

Τον Ιούνιο του 2011, ορκίστηκε Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι και τον Μάιο του 2012.

Εξελέγη βουλευτής Ν. Ροδόπης με το ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2007

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.