Κυνήγι Τρούφας για τους Ξενοδόχους του Νομού Τρικάλων

admin
admin
5 Μαΐου 2016, 17:09

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών σε συνεργασία με την ένωση ξενοδόχων νομού Τρικάλων, διοργανώνει κυνήγι τρούφας, την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαΐου, για τους ξενοδόχους και διευθυντές των ξενοδοχείων της περιοχής.

Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να παρουσιαστεί μια εναλλακτική τουριστική δραστηριότητα, σε εκείνους οι οποίοι υποδέχονται καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες και να τους κάνει άμεσους κοινωνούς μιας νέας δυνατότητας, που η περιοχή παρέχει στους φιλοξενούμενούς της.

Επιπλέον, για το Μουσείο, η δράση αυτή εντάσσεται σε ένα σχεδιασμό πρωτοβουλιών που διαθέτει, με βάση τον οποίο επιδικώκει, κατά το μέγεθος που του αναλογεί, την αύξηση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών, μέσα από την ανάπτυξη ενεργειών, που αναδεικνύουν το φυσικό πλούτο της περιοχής και ταυτόχρονα προσφέρουν μοναδική ψυχαγωγία.

Το κυνήγι τρούφας επομένως και η τρουφομακαρονάδα στο δάσος, σε συνδιασμό με την γευστική εμπειρία με μανιτάρια που παρέχεται στο Μουσείο, αποτελούν μια νέα, μοναδική στην Ελλάδα, δυνατότητα γνωριμίας των επισκεπτών με έναν παλιό μεν, αλλά εν πολλοις άγνωστο κόσμο: το μαγικό κόσμο των μανιταριών και της τρούφας.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Μουσείο στις 10 π.μ.

IMG_3246_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .